tirsdag 13. september 2011

Stavangerhelg

Nok en begivenhetsrik helg er over.

Fredag ettermiddag satte Merete og jeg kursen vestover i bobilen. Med var Mea, Arwen, Caprice og Dior.
Stemningsbilde fra bobilen lørdag morgen:

Arwen bruker ryggen til mamma Mea som stol! Beste venner!

Mea og Arwen var først ut i ringen. Merete gjorde en strålende jobb med Mea , hennes andre gang i utstillingsringen ever. Jeg stilte Arwen. Ingen bilder da vi begge var opptatt. Begge fikk Excellent og ble plassert i Åpen klasse som nr 3 og 4. Alltid gledelig at barna blir plassert foran mor, da går avlen rette veien. Kritikkene var ganske like, og veldig bra.

Mor og datter imponerte alle forbipasserende med å ligge sammen i stoffburet uten bånd:

Arwen og mamma Mea venter på sin tur i utstillingsringen.

Så var det Caprice sin tur. Dior har ingen pels, så hun var kun med som maskot. Caprice showet seg frem til en 2. beste tispe plassering blant mange flotte tisper.  Dommer Sverre Sand hadde dette å si om stjerna vår:

"Stilfull Champion. Vakkert hode og uttrykk. Full av kvalitet fra snute til haleparti. Meget velgående. Bra pels. Deilig gemytt. Vel verd sin tittel!"



Caprice koser seg i ringen og viser sine flotte bevegelser.

Caprice - vakringen vår!

Caprice 2,5 år. Vår velbygde frøken.



På ettermiddagen gikk vi tur på Hellestøstranda sammen med venninne Annette (som bor i Stavanger) og Knut. Adoreanerne som bor i Stavanger var dessverre utenbys i helgen.

Bilder av de 4 jentene som storkoste seg helt alene på den svære stranda:
Merete og alle 4 hundene






Arwen

Caprice

Dior

Arwen og Caprice



Ikke lett å ta gruppebilde!



Funny faces! :-)

En lykkelig hundegjeng som storkoser seg sammen!



På kvelden spise vi på en italiensk restaurant i Sandnes. Stas å være på tur!


Søndag skulle Arwen og Merete debutere på agilitybanen. Jeg meldte de på litt sånn uten å si ifra til Merete. Tror ikke hun angret på det! ;-) Caprice og jeg har startet en gang før (i Sandefjord i juni), men vi er jo like nybegynnere. Vi campet ved ag-ringen sammen med Merete&Morten som har Tolleren Pondus. Veldig trivelig. De fortalte at dommeren er kjent for å lage vanskelige baner. Godt de sa det først etter at vi startet… ;-) Arwen og Merete var først ut og de gjorde en strålende jobb. Farten var ikke den beste på en sliten Arwen etter masse aktiviteter og inntrykk hele helgen, men utenom tidsfeil hadde de ingen andre feil!!! Ingen feltfeil eller noe! Helt utrolig! Og de vant jammen meg hele klassen!!!!! Så stolt av de! En Ridgeback vinner klasse stor på NKK Stavanger på sin debut!!!
Caprice og jeg gjorde også et godt løp, men dessverre viste jeg henne inn i feil tunnelinngang og da disk. Men ingen feil utenom det. Så er veldig veldig fornøyd! Farten på Caprice var også lavere enn vanlig, så hun var nok sliten hun og. Første gang vi har sett Turbo-Caprice litt sliten!
I hoppløpet gjorde Merete det samme som meg og disket dermed der, men Arwen fikk opp farten i det løpet så det var utrolig bra. Jeg fikk nerver i hoppløpet og glemte plutselig banen midt i og sendte henne over feil hopp. Bra løp utenom det, og mer fart. Den nye DVD’en jeg har kjøpt passet bra for meg og Caprice: “Great dog, shame about the handler”! :-)


NORDJV-10 Adoreas Ridged Arwen vinner av klasse 1 stor på NKK Stavanger på sin debut!!!

En veldig stolt Merete og en stolt Arwen :-)

 
Både fôrvert Merete og oppdretter’n smilte de bredeste smil på vei hjem og vi var enige om at det hadde vært en VELDIG bra helg! J Takk for nok en artig roadtrip, Merete!

2 kommentarer:

  1. OIJ OIJ OIJ!!!!!! Ælsker bildene af Capricen <3<3 Wauw hvor er hun bare smuk!!! Sender du dem til mig?? Ps. Billede nr 5 er heeeelt sindsygt godt <3

    SvarSlett
  2. Anette Nesheim Hamre13. september 2011 kl. 17:13

    Så morsomt altså!
    :appalaus:

    SvarSlett