søndag 18. september 2011

Arendalsstevnet Agility

Arwen gjorde oss stolte i dag også! Forrige helg debuterte hun i Agility og nå i dag var hun i ilden igjen her på hjemmebane og klubbens store stevne. Merete skadet foten tidligere i uka (ikke på ag-trening) og led seg igjennom et flott hoppløp med Arwen. Der kom de på en flott 10. plass av 24. Meretes kusine, Elin (som også har søster Almea), trådde til og handlet Arwen helt nydelig på agilityløpet og de ble nr 2 av 24!!! Vippa som var litt skummel forrige gang, fløy hun over i dag! :-) Så stolt av dere!!!

Søster Almea debuterte på agilitybanen i dag, og tross masse regn (som Almea ikke liker) og en nervøs handler Elin så gjorde de en flott debut! Det ble disk i begge løp, men disk-prosenten var høy så det tar vi ikke så tungt! De er jo så utrolig flinke på litt mer uhøytidlige cup'er! Nå er dere i gang, Elin! Så stolt av å ha 2 RR-valper konkurrerende i Agility! Nå gjør dere grandtante RV Hazel stolt også!

Caprice og jeg disket også i begge løp. Formen min er laber også i dag, og jeg er absolutt ikke fornøyd med handlingen min. Men gøy likevel og vi må jo bare trene mer! Caprice er på og helt med som vanlig! Flinkingen! Vi er helt bitt av basillen og ser frem til kurs til helgen med GiLabb! :-)


Merete, Elin og NORDJV-10 Adoreas Red Arwen på pallen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar