torsdag 11. august 2011

Nye takter!

Da begynner vi på ny frisk her i bloggen! Denne back-up bloggen (som jeg brukte parallelt da blogtown begynte å svikte) er nå pusset opp og blitt Adoreabloggen! Juhuu!

Har jo så fryktelig mye å ta igjen føler jeg, men nei da går det ikke. Så får starte med å trekke frem litt her og der!

Vinteren og vårens store eventyr var E og F Tollerkullene våre. 7 flotte E'ere og hele 9 flotte F'ere! Det er så artig å følge dere nå i nye hjem.

Vi er så heldige å ha både Embla og Fendi i nærheten og de ser vi mye til. I går på agilitytreningen kom de for å se på, og i tillegg til alle de andre Adoreanerne ble vi hele 9 Adoreahunder rundt agilitybanen på Hove! Knallgøy! Det var Ridgebackene Arwen og Almea som begge elsket å begynne å trene agility etter sommeren igjen. Troja og Mea var heiagjeng. Så utrolig artig å se hvor glad mamma Mea fortsatt er for å se igjen døtrene sine. Selv nå som de er 2 år! Det kommer til å vare det er jeg sikker på. Hun ble stående og hoppe av glede når hun så de på avstand i går. Og alle 3 ble gjenforent i en stor lekemølje! Like barnslige alle 3, og mor mest! Caprice og Conrad var og i slaget på agilitybanen. Så artig. Bel Canto heiet ved sidelinjen. Også var det småttisene Embla og Fendi som etter herlig lek satt og kikket på. God sosialisering og ikke minst ro-trening for de små!

Nå står hundelufting og agility-cup på planen for ettermiddagen/kvelden! Gøy gøy gøy!

1 kommentar:

  1. gleder meg til å følge bloggen din fremover GT:)<3 klem Maja

    SvarSlett