torsdag 11. august 2011

Agilitycup og sånn!

Da var kveldens agilitycup over. AOH (Arendal og Omegn Hundeklubb) som arrangerte. Fra oss stilte Ridgebackene Arwen og Almea stilte, samt Tolleren Caprice. Vet ikke resultatene enda, men tror Caprice fikk 2 feil på Agility (med snill dømming av dommer Per Gylland) og disk på Hopp. Hun hoppet plutselig ved siden av hjulet og ikke igjennom. Merkelig, for det har hun ikke gjort før. Så nå må vi trene mer på det! Veldig lærerikt med sånne cup'er. Neste cup er Sørlandscup'en i Kr.sand til ons.
Mari med Milla hadde bakt kake og stemningen var god rundt ringen. Skikkelig godt miljø i AOH's AG-gruppe nå.
Maja (menneskesøsteren til Fendi) og Fendi var med meg som heiagjeng! Maja på 11 år er selvutnevnt kennelhjelp :-) Artig at hun er så engasjert og vil være med! Hun er så flink til å trene Fendi, så det blir gøy å følge de! I går begynte de å trene på "stå" så en skal ikke se bort ifra at Adorea har fått seg en fremtidig juniorhandler! På vei hjem fra Hove stoppet vi innom Aud og der fikk Maja med seg noen hundebøker! Snille Aud!

Nå er det tid for senga! Troja romler verre enn en sementblandemaskin i magen, så spørs om jeg ikke må ut med henne i løpet av natta...

2 kommentarer:

  1. Ja det var virkelig en fin stemning i agilitygruppa. Alle syntes å ha det gøy. Heldige du som har fått en så sjarmerende og koselig og ikke minst engasjert kennelhjelp og forver til lille Fendi. De hadde god kontakt de to og jeg er sikker på at vi får høre mye om de fremover. Lykke til!

    SvarSlett
  2. hei Gunn tove!
    tusen takk for at jeg fikk være med i går det var veldig gøy, interesant, og ikke minst lærerikt!!!:)
    du er verdens beste hundelærer for meg!!;)
    snakkes til mandag så får vi se hvordan det har godt med ørene til Fendi.
    stor hundeklem fra Maja

    SvarSlett