tirsdag 21. februar 2012

NKK Bø søndag

Jeg oppdaterte kjapt bloggen med søndagens resultat på vei hjem på kvelden via mobilen. Her kommer et litt lengre innlegg!

Stine og jeg reiste opp med Tollertrolla; Caprice, Camille, Embla og Fendi. Ida med Ecchaos ventet på oss ringside. Det ble ventetid som vanlig, men bare koselig for var mange fine Tollerfolk å prate med.

Først ut var Ida og Ecchaos. Ida er blitt skikkelig flink til å handle hund på kort tid. De har gått på ringtreninger og imponerer stort. Ecchaos fikk en flott kritikk og ble nr 2 i juniorklassen med Excellent.


Ida og Ecchaos


Ecchaos


Flinke Ecchaosgutten står støtt som en påle når dommeren kjenner igjennom han

Vakre Ecchaos


Siden småjentene Embla og Fendi begge går i juniorklassen hadde jeg hyret inn Stine til å handle Embla. Embla skal snart på en ukes vinterferie hos Stine, Sven Arne og Camille, så det er godt at de får bondet litt. Stine gjorde en knalljobb med å handle den vakre frøkna vår etter bare litt trening. Embla ble også nr 2 i juniorklassen med Excllent.


Fine Emblamor


Stine viser Embla veldig fint


En velbygget frøken Embla


Fendi er som sin mor Alpha og storesøster Caprice enkel å handle i ringen. Elsker å vise seg frem. Dommeren likte ikke henne så godt som de andre og ville nok ha henne litt mer kompakt. Hun fikk en fin kritikk og ble nr 4 i juniorklassen med Very Good. Absolutt en flott debut i juniorklassen av vår unge frøken. Hun har kun vært på ett valpeshow, og aldri i en sånn stor hall så jeg er så imponert over psyken på denne frøkna. Så glad og vil hilse på alt og alle. Rett ut avbort for å hilse på til en gedigen svart mastiffsak som selv jeg skvatt bare av å se på. Livet leker for denne frøkna!



Fendi


Fendi og Embla bak



Fendi


Fendi foran dommerbordet. Ganske lik storesøster Caprice ja!


Er så fornøyd med de 3 lovende juniorene våre! Blir så spennende å følge de videre! Ida tok noen bilder, så setter de inn her senere om de ble bra.

Caprice stråler og koser seg som vanlig i ringen. Hun fikk Excellent og CK og showet seg frem til 3. beste tispe! Fineste aktive Capricen vår. Agility lørdag og utstilling søndag. Apropos agility, så har "overdommere" Marit (Toller) og Grete (Ridgeback) kommet frem til at jeg må ha startet før klarsignalet på Hoppløpet, og derfor vi disket. Fort gjort når en er ivrig. :-)



Caprice foran dommerbordet

Takk til Ida for de overstående bildene!

Capricen og meg

Siden vi hadde 4 vakre Adoreanere i ringen denne dagen hadde jeg meldt på til Oppdrettergruppe! Vi manglet en handler, og Nina (Multestua) stilte sporty opp og handlet Fendi. Tusen takk, Nina.
Gruppen som består av Adoreanere fra 3 kombinasjoner fikk denne flotte kritikken:
"Nice group from 3 different combinations. Gen of same type. Good size. Correct expressions. Correct topline. Correct developed bodies. Angualtion ok. Correct temperament"
Vi fikk HP (hederspremie), og siden vi var eneste oppdrettergruppa i Tollere vant vi og siden vi fikk HP fikk vi da finalebilett til den store BIS-finalen senere på dagen. Knallgøy å endelig ha debutert med egen oppdretterklasse!

I det vi var ferdig i Tollerringen kom Mari med Fenris og Jeanett med Fira for å heie! Så vi var hele 7 AdoreaTollere der. Caprice, Camille, Ecchaos, Embla, Fendi, Fira og Fenris. Herlig syn! Mari steppet inn som handler av Fendi i BIS-finalen. Sporty gjort!
I BIS-finalen var vi sammen med masse miniatyrhundraser. De var så samstemte og flinke, og her kom vi som ikke hadde øvd annet enn i raseringen, men det var knallgøy uansett. "Wonderful breed type" sa BIS-dommeren når hun så oss i forhåndsdømmingen. Ble riktig rørt! Viktig å vise frem Tollerne også, så er så glad for at vi stilte selv om vi ikke ble plassert blandt de 4 beste.

Takk alle for en super dag! Og en spesiell takk til mine fantastisk flotte valpekjøpere!

Adoreas Oppdrettergruppe! Adoreas Red Caprice, Fendi, Ecchaos og Embla.


1 kommentar: