tirsdag 17. januar 2012

Caprice i 2011

Vår herlige vakre lille snuppe, NUCH SEU(U)CH Adoreas Red Caprice, ble nr 8 på Utstillingslisten i Norge for 2011. Og 3. beste Tollertispe totalt! Ikke verst, for hun er ikke stilt så mye.
Den komplette listen over topp 10 HER.

Caprice har hatt et supert år. I slutten av mars ble hun 2 år og kunne begynne jakten på det siste certet for å bli utstillingschampion.

Før hun prøvde seg på det så var vi i Danmark i påska, og der ble hun 3. best tispe av mange tisper. 2 tisper fra certet. Veldig nære, og veldig bra!


Caprice poserer på stranden etter utstillingen i Danmark.


I mai prøvde vi oss for første gang på det siste norske certet, og i begynnelsen av juni satt det. Da kunne hun titulere seg Norsk Utstillings Champion.


Den nybakte championen Caprice poserer med sløyfa sittende siden hun er rimelig pelsløs ;-)


Da pelsen begynte å komme tilbake i august stakk vi over grensen til Sverige og på dobbeltutstillingen ved Uddevalla. 2 sjanser på cert, men Caprice slår til og blir beste tispe med cert første dagen! Og er nå også Svensk Utstillingschampion! Dagen etter blir hun også beste tispe! For en helg! Mer om den HER :-)


Caprice med den svenske cert rosetten!


I november prøver vi oss igjen i Danmark, og hun blir 2. beste tispe og altså 1 tispe fra det danske championatet og det nordiske championatet. Men likevel veldig veldig bra, for det er stor konkurranse! Mer fra den helgen HER.



Caprice 2. beste tispe på DKK Herning


I slutten av november blir hun 2. beste tispe på Norsk Vinner! Enda en gang er hun 1 tispe ifra en tittel! :-) Samme skjedde på Nordisk Vinner i 2010, og Verdens Vinner i 2010. 1 tispe fra en vinnertittel! Men det beviser jo at hun er fin når hun hevder seg i tet på de virkelig store utstillingene! :-)

Her er et par bilder fra Norsk Vinner:


Caprice vinner champion klassen på Norsk Vinner 2011

Og hun blir totalt 2. beste tispe med CACIB på NV-11


Caprice har også debutert i Agilityringen i 2011, og det har vært nære på med premieringen der og. 2 ganger var det virkelig nærme, kun at hun hoppet ved siden av hjulet istedetfor gjennom på NKK Hamar i okt, og at jeg viste henne igjennom feil tunnelinngang på NKK Stavanger. Her kommer vi sterkere tilbake i 2012! For det er noe vi syns er gøy begge to.








Men først er planen at snuppa vår skal ha sitt første kull med valper i 2012!
Vi gleder oss til mange nye opplevelser med vakringen vår i 2012!







2 kommentarer:

  1. Litt av et år for vakkerjenta :) Løpetiden lar fremdeles vente på seg?

    SvarSlett
  2. Ja ingen løpetid her enda! :-) Mulig hun syns hun må vente til tante-pliktene er over! Er jo en viktig jobb å oppdra de andre valpene og! ;-)

    SvarSlett