lørdag 28. januar 2012

Billie og Boa har reist

Nå er det helt valpetomt her i Adoreahuset. Kjempetrist når småttisene reiste. Når de bare er tre så blir en enda mer knyttet til hver og en. Men sånn er det å være oppdretter! Skjerpings nå, GT! De har alle 3 fått flotte hjem, og tilbakemeldingene er supre! Det er det viktigste!

På torsdag kom Rio og Elvira fra København for å hente Boa (Miss Purple), og Camilla og Knut kom fra Porsgrunn for å hente Billie (Miss Red). Lene og André kom fra Kristiandsand med Barclay (Mr Black) for å hilse på familien. Barclay har jo vært hos de nå noen dager allerede.

Jeg hadde satt frem mat & drikke og selvsagt Ridgeback-krus (fant hele 7 stk når jeg hadde en opptelling i skapet - 4 fra den norske RR klubben, 2 fra den svenske, og 1 med kunstmotiv av RR mot kun ett Tollerkurs!!!) og vi hadde en veldig koselig ettermiddag/kveld.
Barclay syns det var stor stas å se igjen Adoreafamilien igjen. Mamma-Mea forfulgte han i begynnelsen :-)

Rio, Elvira og Boa reiste ikke før tidlig fredag morgen, for de skulle ta morgenferjen til Danmark. Boa hadde vært så flink på turen, ikke et sutrende pip!

Her er noen bilder, men se fler HER i valpebloggen!


Helt fra venstre: Lene (Barclay), Erik (Adorea), Caprice (Tollertante), André (Barclay), Rio (Boa), Troja (RRtante), Mea (mams), Camilla (Billie), Knut (Billie) og bena helt til høyre er Ronald og Majas (TollerFendi).


Billie, Camilla og Knut


Boa, Elvira og Rio. Abelone var hjemme i København og passet RR søster Zuka


Lykke lykke til, små vidunderlige vakringer! Heldigvis får jeg fulgt Billie og Barclay tett opp siden de nå er Adoreas hunder, men også Boa vil vi få sett mye til via bilder og mail.


Nå går vaskemaskinen med siste rest av plysjleker og pledd som snart er klare for neste gjeng :-) Yeeeey!!! Lengter enda mer når jeg på bildene av disse søte rynketrynene!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar