søndag 29. januar 2012

Helgen

Det snør horisontalt ute i dag, og hundene her i huset spurter ut og vil fort inn igjen. Ja, mener jo selvsagt Ridgebackene da. Caprice elsker snøen og kommer inn som et snøtroll!

Fredagskvelden gikk vi tur i skogen på Bråstad og det var helt fantastisk flott. Himmelen var opplyst av lysene fra Stoa (industri/butikkområde) og snøen hang tung på trærne. Hundene hoppet og danset rundt og var så lykkelige. Det var for mørkt til å ta bilde, men her er ett fra en annen ettermiddag denne uka:! Dårlig pgs lyset dette og, men det er så typisk for de. Caprice som aldri kan stå stille, farer rundt som en propell. Mea som gliser av glede, og står sjelden stille. Og Troja som spaner rundt og passer på med nesa i sky.


Mea, Troja og Caprice


I går kveld var det filmkveld her i Blåbærsvingen, og siden det var to virkelig gode filmer må jeg anbefale de videre! Blitz med tøffingen Jason Statham overrasket veldig. Link HER! Den andre filmen er The Lincoln Lawyer. Link HER.
Vi hadde besøk av Eriks kamerat, Morten, men likevel syns hundene det var på sin plass å få ligge i sofaen. Så ble trangt ja!

Tilbakemeldingene fra småttisene er fortsatt veldig bra.
Boa har møtt storesøster Zuka for første gang, og det gikk bare bra:


Zindika My African Zuka, Elvira og lille Adoreas Ridged Boa


Og så close er de kommet nå dagen etter første møte!


Barskingen Barclay måtte varme seg på papsen sin arm etter en tur ut i snøen:

Adoreas Ridged Barclay og Andrè

Billie er nå på sin første hyttetur, og vi gleder oss til bilder til uka!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar