onsdag 18. juli 2012

Dyrlegebesøk og shopping

Det er hektiske dager med både puppy-Cola og puppy-Geotellus. Begge skal ha sitt med sosialisering og positive opplevelser, og i tillegg skal Caprice, Troja og Mea ha sitt. Og Erik, selvsagt! :-)

Her er de to eldste på tur i går:



Etter jobb i går så var jeg hos dyrlege Halvor (hos fantastiske Grimstad Dyreklinikk) med Geotellus og Troja. Geotellus skulle ha ormkur og stempel i passet før hjemreisen til Finland. Troja skulle få en ny sjekk av kulen på låret. Halvor så på den i påska, og da målte den 1 cm i diameter. Han ville se på den igjen til sommeren, og den er nå 2 cm i diameter. Vi bestemte oss for å fjerne den ganske snart. Gamle gode Troja. Han tok også en blodprøve for å sjekke om alt står bra til med gamledamen. Lurt med en seniorsjekk når de passerer 8 år. Han skal sjekke mer når vi kommer neste gang for å fjerne kulen. Hun var så vittig der hun satt og holdt labben frem for blodprøvetaking. Halvor skrøt så av hvor flink hun var, og hun begynte å smile som bare hun kan.
Han er virkelig flink med dyrene. Ikke noen brå bevegelser, og han setter seg rolig ned til de så de knapt tenker over at de blir stukket i labben. Har vært hos dyrleger (andre steder) som absolutt skal tvinge de opp på bordet og stresse det unødig. Kulen kan sees på høyre lår på bildet over. Troja har den bakerste RR-rumpa!

På kvelden var min mor og jeg på en liten shoppingtur. Farlig nå når salget har begynt. ;-) 3 kjoler på halv pris og et paljettskjørt ble dagens kupp! Gøy gøy gøy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar