torsdag 24. november 2011

Dogs4All til helgen?

Førstkommende helg er det duket for det store Dogs4All arrangementet. Hundeutstilling, lydighet, NM i agility + en rekke andre gøye ting. Se under for mer!

Jeg kommer til å være der (om formen er bra nok) hele lørdag, for da skal både Tollere og Ridgebacker i ringen. Det er 71 Tollere og 63 Ridgebacker påmeldt. Så for dere som vurderer å skaffe dere valp er det absolutt å anbefale å ta en tur! Og for dere som har hund allerede er det også absolutt å anbefale!


Har limt inn dette fra Norsk Kennel Klub sin hjemmeside:

Årets heftigste hundehelg!

Har du lyst til å se dansende hunder? Eller kanskje frister det mest å bli kjent med tidenes yngste verdensmester i lydighet? NKK ønsker hjertelig velkommen til Dogs4All på Norges Varemesse på Lillestrøm kommende helg!
Dogs4All er landets desidert største hundeopplevelse, og den største utstillingen i NKKs kalender. Årets arrangement kan friste med nesten 6000 hunder som skal konkurrere om den gjeve Best in Show-tittelen søndag ettermiddag.
Familiearrangement
Dogs4All er et perfekt arrangement å besøke for familier. Hils på de mange forskjellige rasene på rasetorget, eller besøk hallen hvor det kun arrangeres familieaktiviteter! Her kan både store og små prøve seg på agility, mens de minste også kan få ansiktet malt som sin favoritthund.
Lurt med lydighet
Uansett hvor erfaren du er med hund - hva er vel bedre enn å lære mer om lydighet? I finaleringen vil det arrangeres en rekke oppvisninger. Under en av disse kan du hilse på tidenes yngste verdensmester i lydighet, Maren Teie, som forteller hva som må til for å bli råest i denne krevende hundesporten.

Uansett om du lever og ånder for hund, eller bare vil ha et avbrekk med familie og venner før jul ? ta turen til Lillestrøm og Norges Varemesse denne helgen!

Programmet finner dere HER!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar