torsdag 17. mai 2012

Stødig kar

Jeg er så glad for alle tilbakemeldingen fra de flotte C-valpene. Blir så stolt og glad!
I kveld fikk jeg denne mailen fra eierne til Adoreas Ridged Cimba. Det er han jeg kalte Cognac, men det navnet passet ikke de nye eierne for de er speiderledere. Og skjønner det ikke passer seg og stå å rope på "Cognac" blandt barna/ungdommene! :-)
Det er så viktig å sosialisere valpene, og se an hva de tåler. Denne familie har hatt Ridgeback før. Her er mailen:

"For en fantastisk krabat dere har fått til! Tusen takk!!
Cimba har vært med og overvært tre 17.mai tog i dag. Først et lite skoletog i nærmiljøet for å sjekke hvordan han ville reagere i folkemengden. Det gikk kjempefint. Rolig og trygg. Deretter fikk han sove i ett par timer. Så dro vi til byen for å overvære det store barnetoget. Fant oss ett lite, skjermet sted mellom to parkerte biler og var der mens barn og korps masjerte 30 cm unna. Fikk mange negative kommentarer mens vi gikk gjennom byen på vei til tog-ruta (“stakkars liten, han har det best hjemme” osv."), men også veldig mange positive kommentarer fra hundefolk (og andre) på hvor fantastisk rolig han var, av de som sto i nærheten av oss og fulgte med. Så var det 1 1/2 time på øret igjen i bilen. Når alt hadde gått så bra, tok vi ham ut av bilen og med oss bort til folke/russetoget. Også der var han like rolig, enda russebiler og –busser kjørte forbi med høytalerannlegg på god volum. Traff masse andre hunder og hadde fine, rolige møter med dem også.
Han har vært helt fantastisk i dag, over all forventning! Vi har riktignok øvd oss litt på forhånd; så fort jeg har hørt det lokale korpset har vi hoppet inn i bilen og kjørt dit de har masjert, og gått etter dem. Da har det riktignok vært veldig få folk, men trommer og messingblås var han blitt fortrolig med."
 
 
Ønskereprisebilde av vakre Cimba



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar