fredag 27. april 2012

C-valpene reiser til nye hjem!

10 av våre vakre 12 C-valper er reist i nye hjem. Adoreas Ridged Chika blir hentet i kveld.

Presentasjon av de nye eierne:
Adoreas Ridged ChewBecca HER!
Adoreas Ridged Coda HER!
Adoreas Ridged Cera HER!
Adoreas Ridged Cuba HER!
Adoreas Ridged Chloe HER!
Adoreas Ridged Cayla HER!
Adoreas Ridged Chira HER!
Adoreas Ridged Cicero HER!
Adoreas Ridged Compis HER!
Adoreas Ridged Chika HER!

Vakre Adoreas Ridged Cognac søker fortsatt etter et nytt hjem! Les mer HER!

Tilbakemeldingene er utrolig gode på hvordan våre vakringer har taklet det å flytte i nye hjem. Godt å høre at all sosialiseringen og jobben vi legger ned hjelper!

Her er referat fra første kveld/natt med kjekkasen vår Cicero:

"Oppsummert så har dette gått over all forventning så langt! Vi har fått en ordentlig koseklump! Og det ser så langt ut til å bli en mammadalt.....

Etter en snuserunde både ute og inne da han kom hit, stupte han rett inn i buret og sovnet. Han eeeelsker buret sitt (og fanget mitt). Når han kommer inn fra det ufyselige været - som han ikke setter noe særlig pris på - så sjekker han om jeg sitter i sofaen. Om jeg gjør det, så vil han opp på fanget. Er jeg på beina, så velger han bokstavelig talt å stupe inn i buret sitt, gjerne med en leke i munnen, og grave seg ned i tepper, skinn og dyner. Lurer på om det er for å få varmen igjen? Når han sover så reagerer han ikke på noe. Jeg slapp et glass i gulvet i går, kaffemaskinen uler som bare det og det er normal familieaktivitet, men han bare "kuler'n".

Han har god matlyst, kommer når vi plystrer og stuper over matskåla.

I går hadde vi egentlig tenkt å la ham sove ved siden av senga vår. Men da han sovende ble løftet fra fanget og lagt inn i buret i går kveld, så sov han så tungt at vi bestemte oss for å la buret bli stående i allrommet vårt. Kl. 24 våkna vi av at han ga lyd, og vi fant ut at han er mørkredd! Da vi slo på lyset (han har teppe oppå og på tre sider av buret), og koste litt med ham, så sovnet han igjen og sov helt til 5.30. 

Og så langt har vi hatt bare en liten dam på gulvet. I går kveld stod han faktisk foran døra. Sannsynligvis tilfeldig, men vi tar det som et godt tegn! Nå venter vi bare på fint vær slik at det blir hyggeligere både for hund og mennesker å være ute!

Ungene er også kjempeflinke til ikke å forstyrre når han sover, og å belønne på riktig tidspunkt når han tisser ute. Jentene var oppe kl. 5.30 i dag, men måtte gå og legge seg igjen uten å hilse på hunden. Det er ikke tidspunkt for lek for mor og far :)

So far, so good!"

Adoreas Ridged Cicero (Mr Black)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar