søndag 5. februar 2012

Snøhelgen

Helgen er straks over, og jeg gleder meg til jobb i morgen.
I går gikk vi lang tur i dypsnøen og jeg hørte knapt en lyd fra Troja&Mea&Caprice resten av kvelden. Så trøtte! Deilig!  Helgens filmanbefaling er Red! Link HER. Veldig veldig bra! Har også en jentefilmanbefaling fra venninne-Beate og jeg så film før i uka. The Women! Link HER. Morsom!

I dag har vi hatt besøk av en familie langveisfra som vurderer seg en Ridgeback. Etter en tur i snøen lå Arwen, søster Almea og mamma Mea som noen slakt mellom peisen og varmepumpa hos Merete og Jørgen i Tvedestrand. Familien ble sittende på golvet sammen med RR-jentene de også. :-) Veldig koselig med Ridgebackprat. Mea ble som vanlig fra seg av glede når hun så hvem vi skulle på tur med i dag. Og stas for henne at bare hun kunne uten Troja&Caprice. Merkelig det der hvordan de setter pris på alenetid innimellom.

Arwen slapper av i saccosenga med søster Almea og mamma Mea rundt seg

Arwen vil omtrent ikke ut for tiden. Bare ligge inne og ruge på magen sin!

NORD JV-10 Adoreas Ridged Arwen 5 uker drektig


Mea og Arwen måtte byttelåne genserdekken siden Arwen nå har "vokst ut av" sitt. Mea syns det var helt topp, og lurte på om hun kunne sove med det på i natt! Frysepinner altså!


Caprice poserer som alltid når kamera (mobilen denne gangen) er fremme. Troja lukter på genseren og lurer på hvor Mea har fått den fra!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar